Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovakve scene se više neće moći vidjeti na Trgu Gaje Bulata

Ovakve scene se više neće moći vidjeti na Trgu Gaje Bulata

Iz gradske uprave su reagirali na fotografiju šlepera ispred zgrade HNK

Šleper koji se jučer fotografiran na Trgu Gaje Bulata, vjerojatno zbog iskrcavanje scene za HNK Split, izazvao je raspravu na društvenim mrežama, a potom i reakciju iz gradske uprave.

Iz Banovine su, naime, odlučili stati na kraj praksi da se taj trg s vremena na vrijeme (zlo)upotrebljava za parkiranje autobusa koji prevoze ljude u centar grada, kao mjesto iskrcaja materijala za teatar (postoji rampa s druge strane zgrade) ili za ostavljanje automobila gostiju tijekom ceremonije vjenčanja u crkvi Gospe od Zdravlja. Da ne bude zabune, vozila su dobivala i dobivat će dozvole za dolazak u taj dio grada, ali iz Banovine su odlučili fizički onemogućiti prilaz trgu tako što će postaviti ukrasne vaze uz njegov rub.

Gradski komunalci bi idućih dana trebali krenuti u akciju, pa će na taj način spriječiti okupiranje trga koji čeka uređenja...

Vaša reakcija na temu