Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Toni Španjić Pala fasada Zdravstvene škole: 'Ovo je nečuveno, bilo je i ranije problema'

Pala fasada Zdravstvene škole: 'Ovo je nečuveno, bilo je i ranije problema'

Policija u Šoltanskoj ulici ne dopušta prolaz u strahu od ozljeda

Komad fasade na Zdravstvenoj školi popustio pod naletima olujnog vjetra, a zgroženi su bili svi - od zaposlenika škole, susjeda pa do policajaca. Krivica se svaljuje na izvođače radova, ali i na one koji su vršili nadzor nad radovima.

- Ovo je nečuveno, pa pogledajte školu koja je sagrađena prije godinu i pol dana. Ovo je bila samo kap koja je prelila čašu, a svi skupa možemo biti sretni kako je izbjegnuto ono najgore. Nije ovo prvi problem, iz utičnica curi nekakva tekućina, britvice na većini prozora su odavno odlijepili - kazao nam je jedan od ogorčenih roditelja.

Policija u Šoltanskoj ulici ne dopušta prolaz ispred škole u strahu da odlomljeni komadići fasade ne bi nekoga ozlijedili.

Vaša reakcija na temu