Palicom otjerao pijanog muškarca koji mu je uznemiravao psa i bebu, ovaj nakon toga pao i završio u komi

Palicom otjerao pijanog muškarca koji mu je uznemiravao psa i bebu, ovaj nakon toga pao i završio u komi

Zbog pomaganja je osumnjičena 25-godišnjakinja koja je palicu bacila u kontejner

Kninska je policija završila istragu nad 37-godišnjakom iz Vrpolja koji je u nedjelju ozlijedio 53-godišnjaka koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Sukob se odigrao pred obiteljskom kućom 37-godišnjaka. Policija je utvrdila da je 53-godišnjak oko podneva došao kod 37-godišnjaka i počeo uznemiravati njegovog psa i dijete staro dva mjeseca.

Kako bi ga otjerao 37-godišnjak ga je nekoliko puta izudarao improviziranom palicom. Nakon toga je 53-godišnjak otišao, ali je ubrzo u neposrednoj blizini pao i zadobio teške i po život opasne ozljede zbog kojih je hospitaliziran u kninskoj bolnici. Osumnjičeni 37-godišnjak je nakon sukoba, s namjerom da prikrije što je učinio, palicu dao 25-godišnjakinji koja ju je bacila u kontejner.

Iz policije su poručili da su protiv 37-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja teških ozljeda iz nehaja te da su ga nakon istrage predali pritvorskom nadzorniku, dok će protiv 25-godišnjakinje Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena prijava zbog pomaganja.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare