Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pametne klupe postavljene u Crikvenici, a uskoro će biti i u Samoboru, Dugom Ratu i Tivtu

Pametne klupe postavljene u Crikvenici, a uskoro će biti i u Samoboru, Dugom Ratu i Tivtu

U kontaktu smo i s ljudima iz Izraela, našim ambasadorom u Norveškoj i predstavnicima Moskve - otkriva Ivan Mrvoš

Pilot projektom Crikvenica je dobila dvije pametne klupe mladog Solinjanina Ivana Mrvoša koje će stanovnicima biti na raspolaganju sljedećih mjesec dana, nakon čega će gradska uprava odlučiti hoće li ići u nabavu još njih nekoliko. Ako se odluče na tu investiciju, Crikvenica će postati grad s najviše pametnih klupa u Hrvatskoj. Osim klupa, isporučeno je i pet električnih bicikala u suradnji s Nextbike sustavom.


- Kroz sljedećih nekoliko tjedana postavit će se i prve klupe u Samoboru, Dugom Ratu, Tivtu u Crnoj Gori i nadam se još nekim gradovima s kojima trenutno pregovaramo. Trenutno smo u kontaktu i s ljudima iz Izraela, našim ambasadorom u Norveškoj i predstavnicima Moskve - otkriva nam 20-godišnji Mrvoš.

Crikvenica je, inače, četvrti grad u Hrvatskoj s ovim energetski neovisnim klupama koje pružaju razne informacije, mogu puniti mobitele i tablete, imaju ugrađen hotspot, a noću služe i kao gradska rasvjeta. Prije tog grada klupe su postavljene u Solinu, Poreču i Splitu. 

Vaša reakcija na temu