Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pametne klupe postavljene u Samoboru i Dugom Ratu

Pametne klupe postavljene u Samoboru i Dugom Ratu

Proizvod mladog Ivana Mrvoša instaliran je već u sedam mjesta

Pametne klupe Ivana Mrvoša ovog tjedna instalirane su u još dva hrvatska grada - Samoboru i Dugom Ratu. Tri energetski neovisne klupe koje pružaju razne informacije, mogu puniti mobitele i tablete, imaju ugrađen hotspot, a noću služe i kao gradska rasvjeta, postavljene su u sklopu sportskog centra grada smještenog između Zagreba i slovenske granice. Dvije 'blizanke' pak postavljene su u središtu Dugog Rata kod autobusne stanice.


Klupe 20-godišnjeg Solinjanina, koji je prošle godine pobijedio na Poduzetničkom kampu u svom gradu, već krase sedam mjesta: Solin, Sarajevo, Split, Poreč, Crikvenicu, te Samobor i Dugi Rat. 

Vaša reakcija na temu