Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paško liker: Nagrade osvojili u Londonu i Berlinu!
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Paško liker: Nagrade osvojili u Londonu i Berlinu!

S ciljem što bolje kvalitete gotovih proizvoda, biramo sirovine s najboljih lokacija

Paško liker je brand mediteranskih voćnih likera, koje proizvodi firma ŠM-Čubrić d.o.o. iz Zmijavaca. U proizvodnji se primjenjuje tradicionalna tehnologija i recepture.

- S ciljem što bolje kvalitete gotovih proizvoda, biramo sirovine s najboljih lokacija, pa tako za proizvodnju likera od višnje koristimo zadarsku marasku, za liker od gorke naranče i limuna koristimo voće izvornih sorti, s Pelješca i Visa; rogač s Hvara, a orah i rakiju-lozu iz Imotskog - poručuju iz tvrtke.

Likeri su svjetski nagrađivani, kako za kvalitetu tako i za sami dizajn.

- Posebno se ponosimo srebrenom medaljom za Liker od višnje (IWSC, London) i srebrenom medaljom za Liker od gorke naranče (BISC, Berlin) te mnogim drugim nagradama s naših područja.
Voćni likeri pripravljeni su po receptu naših predaka od biranih i najkvalitetnijih plodova, tako da su Paško likeri zastupljeni od manjih suvenirnica pa sve do većih trgovačkih lanaca - dodali su.

Ova tvrtka iz Imotske krajine će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu