Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pauk i dalje ordinira oko bazena, još se čeka sastanak na kojem će se sprovesti odluka o vraćanju 15-minutnog besplatnog parkiranja

Pauk i dalje ordinira oko bazena, još se čeka sastanak na kojem će se sprovesti odluka o vraćanju 15-minutnog besplatnog parkiranja

Srđan Gjurković je na Gradskom vijeću iznio taj prijedlog

Parkirani automobili uz pločnik od 18 sati, gužve na cesti i ordiniranje pauka su uobičajene scene od kada je Javna ustanova sportski objekti skratila besplatan parking na bazenima na Poljudu na 5 minuta. Uz to, stavljeni su i stupići koji onemogućuju parking na nogostupu. Najčešće grijeh plate roditelji koji odvedu dijete na trening i vrate se po njega. Dva sata parkinga, 10 kuna. Pridodamo li tomu cijenu treninga ili tečaja od 180 kuna, dođemo do minimalno 300 kuna mjesečno ili rizik pauka. 

Na prošloj sjednici Gradskog vijeća HNS-ov Srđan Gjurković je predložio vraćanje besplatnog parkiranja na 15 minuta, a pročelnik za sport Hrvoje Akrap nakon nećkanja ravnatelja Serđana Guština je kazao kako će ići prijedlog Upravnom vijeću. 

- Čim se sastane Upravno vijeće vraća se 15 minuta besplatnog parkiranja - potvrdio nam je i u petak navečer Akrap.

Vaša reakcija na temu