Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pauletić: Objavit ću dokaz da je anketa kojom se Kerum hvali lažirana!

Pauletić: Objavit ću dokaz da je anketa kojom se Kerum hvali lažirana!

Kandidat Mosta obećao je da će u nedjelju objaviti to na svom Facebooku

Kandidat Mosta za gradonačelnika Splita Robert Pauletić najavio je na Facebooku da će u nedjelju objaviti 'dokaz da je internetska anketa kojom se u Slobodnoj Dalmaciji stalno hvali Željko Kerum - lažirana!'

Prema toj anketi, podsjetimo, Kerum ima 39 posto podrške, na drugom mjestu je kandidat HDZ-a Andro Krstulović Opara  32, čelnica Pametno Marijana Puljak 14, SDP-ova Aida Batarelo 11, a Pauletić je na posljednjem mjestu s podrškom anketiranih od 2 posto.

Verbalni sukobi Pauletića i bivšeg gradonačelnika Željka Keruma se tako nastavljaju.

Posljednja poruka Keruma je izrečena u Bujici gdje je, pojednostavnjeno, rekao da bi se na Pauletićevom mjestu povukao iz utrke jer nema šanse.

Vaša reakcija na temu