Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Pauletić objavio dokaz prijevare u anketama, pogledajte ga...

Pauletić objavio dokaz prijevare u anketama, pogledajte ga...

U pojedinim anketama neki političari za sat-dva skoče 10 posto

Mostov kandidat za gradonačelnika Splita Robert Pauletić je na Facebooku pod nazivom 'Dokaz prijevare' objavio tekst i video, kojim, kako kaže, pokazuje da su internetske ankete čista obmana lažljivih političara, direktna prijevara glasača, a Željko Kerum ih još oglašava na naslovnici Slobodne Dalmacije kao plaćene oglase. 

Status prenosimo u cijelosti.

- U internetskim anketama, kakvima maše Željko Kerum, glasuje se ovako, kako ćete vidjeti u ovoj jučerašnjoj snimci od minut i pol. Prst gore, prst dolje, uđeš, iziđeš, tipkanje! Pa tako stotinu, tisuću puta zaredom!

Pristupio nam je razočarani momak koji je ovo radio za račun Željka Keruma na anketi portala Slobodne Dalmacije, te nam uživo demonstrirao kako se za Keruma glasuje tisuću puta zaredom. Četiri glasa za minut i pol, 160 glasova na sat, 1280 glasova za radno vrijeme od osam sati, od samo jednog glasača, sa samo jednog uređaja! Mi smo snimili ekran i sad to pokazujemo i dokazujemo!

Nažalost, ne glasuju tako samo kerumovci, nego pristaše gotovo svih političkih opcija. U pojedinim anketama neki političari za sat-dva skoče 10 posto! To je najbolji dokaz manipulacije. Internetske ankete su čista obmana lažljivih političara, direktna prijevara glasača, a Željko Kerum ih još oglašava na naslovnici Slobodne Dalmacije kao plaćene oglase!

Poštovani simpatizeri, podijelite ovu snimku, pokažite ljudima što se radi, čim se političari bave!


Vaša reakcija na temu