Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pelješki vinogradar: Obiteljska tvrtka koja stvara šampionska vina
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Pelješki vinogradar: Obiteljska tvrtka koja stvara šampionska vina

Ponosni su posjednik certifikata FSSC 22000

Pelješki vinogradar d.o.o. je obiteljska vinarija koju je Anto Palihnić osnovao 1996. godine temeljem obiteljske tradicije življenja s lozom i od loze. Danas je tvrtka ponosni posjednik certifikata FSSC 22000. Vinarija proizvodi crna vina Plavac, Plavac Mali, Plavac Pelješac, Plavac Barrique, Dingač, Postup, desertno vino, Plavac Rosé, te bijela vina Rukatac i Pošip. Na Međunarodnom susretu vinogradara i vinara Sabatina 2016., koji okuplja vodeće domaće i inozemne vinare, distributere strojeva i opreme, predstavnike ministarstva i ljude iz struke, Pelješki vinogradar je osvojio značajna priznanja.


U velikoj konkurenciji vina iz kategorije buteljiranih vina pristiglih iz Hrvatske i inozemstva, osvojili su šampionsku titulu Grand Prix za kvalitetu crnih vina svojim Dingačem, berba  2015., te Zlatnu medalju za kvalitetu, za vino Postup, berba 2015.


Pelješki vinogradar d.o.o. će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu