Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NE DAMO CESAREA! Petar Gudić: Napravili smo pravu stvar u lipnju, a na istom mjestu i s istim ciljem se vidimo 7. veljače!

NE DAMO CESAREA! Petar Gudić: Napravili smo pravu stvar u lipnju, a na istom mjestu i s istim ciljem se vidimo 7. veljače!

Jako me interesira tko će biti hrabar sprovesti ovakvu suludu ovrhu, te tako uništiti dječji život

Predsjednik Gradskog kotara Pujanke Petar Gudić poziva građane da se ponovno okupe pred ulazom u zgradu u kojoj živi Nina Kuluz i spriječe da joj sud uzme sina Cesarea.

- Napravili smo pravu stvar 27. lipnja 2017. kada smo zaustavili ovrhu nad djetetom, a 7. veljače se vidimo na istom mjestu i s istim ciljem! - poručio je Gudić.

Kazao nam je da mu je nevjerojatno da se ne radi u korist djeteta, kojega nitko nije pitao za mišljenje.

- Jako me interesira tko će to biti hrabar sprovesti ovakvu suludu ovrhu, te tako uništiti jedan dječji život, jer šok koji bi uslijedio po dijete bi ostavio nesagledive posljedice. Ne igrajte se dječjim životom, Cesare nije stvar koju ćete hladnokrvno isporučiti! - upozorio je, te dodao:

- O monstruoznoj namjeri da se ovrha provede dok majka treba biti u Italiji je svaka riječ suvišna, ta činjenica dovoljno govori o curenju podataka koji idu isključivo na ruku moćnome ocu...

A što se tiče Cesareovog oca Alessandra Avenatija, Gudić kaže da o njemu dovoljno govori to što on i dalje ne iskorištava svoja legitimna prava da viđa svoje dijete i da se s njim zbliži ('Od 104 dana iskoristio je svega tri!')...

Vaša reakcija na temu