Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pilipović stiže pred Banovinu: Tražit ću Velu da podnese ostavku jer svjesno truje cijeli grad!

Pilipović stiže pred Banovinu: Tražit ću Velu da podnese ostavku jer svjesno truje cijeli grad!

Pojasnio je zašto se odlučio reagirati odmah, a ne sačekati kraj sjednice

Robert Pilipović najavio je da će u 14 sati doći u Banovinu te od odgovornih osoba zatražiti odgovore na neka pitanja. Zahvalio se svima koji su se odazvali prosvjedu na Rivi i pojasnio zašto se ipak odlučio reagirati odmah, a ne nakon što sjednica Gradskog vijeća završi. 

- Istup Stanka Ursića na Dalmatinskom portalu pokazuje zašto se sva dokumentacija vezana uz sanaciju Karepovca skriva od javnosti. Nakon što se pokazalo da se ne radi u skladu s dokumentacijom, sve te hijene poput dogradonačelnika Vele danas vode sjednicu. On se pokazuje kao moralna vertikala, umjesto da podnese ostavku. A i svi ostali, kao Marijana Puljak koja sada sebi želi pripisati zasluge oko brige za zdravlje građana, a činjenica je da su građani sami dolazili do informacija i sami se informirali. To je žena koja je sigurno lobirala za svoju prijateljicu Marijanu Bucat koja je bila na njezinoj listi, a dobila je posao nadzora sanacije Karepovca vrijedan milijun kuna, ta njezina prijateljica je trebala zaustaviti ovakav način sanacija - kazao je Pilipović.

Najavio je da će od Vele tražiti da podnese ostavku, a pozvao je i sve ostale koji žele da mu se pridruže pred Banovinom.

- Na kraju neki moraju dati ostavke jer ste radili protuzakonito i jer su trovali grad. Gospodine Vela, vi ste govorili da je sve uredu i tražit ću vas odgovore zašto ste trovali moju sestru na Kili i njezino troje djece.? Zatražit ću ostavku, jer je to jedino moralno jer nas svjesno trujete! - pojasnio je Pilipović.

Vaša reakcija na temu