Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Planula dva vozila na Murteru

Planula dva vozila na Murteru

Procijenjena šteta je više desetaka tisuća kuna

Na predjelu Čigrađa na Murteru jučer je izbio požar na parkiranom automobilu Seat u vlasništvu 78-godišnjaka. Vatra se proširila i na osobni automobil 69-godišnjakinje, Citroen C3 zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je bio parkiran do njega. Požar je izbio pet minuta prije podne, a ugašen je u 12.25. 

- Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara tehnički kvar sustava za gorivo na osobnom automobilu Seat, a nastala šteta je procijenjena na par desetaka tisuća kuna. O ovom događaju će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu