Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Plenković: Lijepo je vidjeti veseli Split nakon procesije, toliko je izvanredne živahne atmosfere!

Plenković: Lijepo je vidjeti veseli Split nakon procesije, toliko je izvanredne živahne atmosfere!

I kao Dalmatincu i kao predsjedniku Vlade drago mi je danas biti ovdje

Premijer Andrej Plenković je nakon odgledane regate čestitao Dan grada svim Splićankama i Splićanima. Potom je išao na sastanak s monsinjorom Marinom Barišićem.

- Veliko zadovoljstvo je biti u Splitu, čestitati svim Splićankama i Splićanima Svetoga Duju, Dan grada s više od 1700 godina povijesti, tradicije, kulture, baštine, hrvatskoga identiteta i mediteranskoga duha. I kao Dalmatincu i kao predsjedniku Vlade drago mi je danas biti ovdje. Veselim se susretu s monsinjorom Barišićem i lijepo je vidjeti veseli Split nakon procesije, toliko izvanredne živahne atmosfere - poručio je.

Na druga pitanja će kaže odgovarati u sklopu predstavljanja svih kandidata danas u hotelu Radisson Blu.

Novinari su ga zaskočili s jednim političkim pitanjem. Može li mijenjati politiku koju su vodili Mostovi ministri u svojim ministarstvima?

- Zanimljivo. Dakle, vodim politiku jedne Vlade, to je ono što je najbitnije - rezolutno je odgovorio.

Vaša reakcija na temu