Plenković dolazi na utakmicu Hrvatska - Srbija

Plenković dolazi na utakmicu Hrvatska - Srbija

U Split dolaze i Martina Dalić, Marija Pejčinović Burić, Damir Krstičević, Zdravko Marić, Lovro Kuščević...

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković boravit će u petak, 12. siječnja, u Solinu i Splitu kako bi se upoznao s provođenjem ključnih projekata i aktivnosti na županijskoj i gradskim razinama. Također, predsjednik Vlade Plenković nazočit će  otvorenju Europskoga prvenstva u rukometu te utakmici Hrvatska - Srbija.

Naći će se premijer s gradonačelnikom Solina Daliborom Ninčevićem, zatim s don Rankom Vidovićem, župnikom i dekanom Župe Gospa od Otoka u Solinu, a obići će radove na novoj Bazilici čije je dovršenje predviđeno u ovoj godini. Potom će sastanak održati s gradonačelnikom Splita Androm Krstulovićem Oparom, županom Blaženkom Bobanom, a potom će sudjelovati na otvorenju Europskoga prvenstva u rukometu u Spaladum Areni.

U pratnji predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar financija Zdravko Marić, ministar uprave Lovro Kuščević i državni tajnik Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare