Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Plodine u Splitu prodavale meso kojemu je rok trajanja istekao u veljači 2016. godine

Plodine u Splitu prodavale meso kojemu je rok trajanja istekao u veljači 2016. godine

Iz trgovine su nam rekli da je došlo do greške i da su sporne pljeskavice povučene s polica

Sasvim obična kupovina splitskoj se obitelji gotovo pretvorila u horor zbog pljeskavica kojima je istekao rok trajanja. Prelistavajući katalog lanca Plodine prije subotnje spize, izbor im je pao na pureće pljeskavice Vindon od Vindije koje su bile izdvojene među drugim proizvodima na akciji. S cijenom od 11.99 kuna 'pozivao' je katalog na kupnju, a obitelj se nije puno mislila. I, kako nam kaže žena, nisu sigurno bili jedini. Nažalost.

Tjedna ponuda vrijedi od 2. do 8. studenog, od četvrtka do srijede.

- Kada smo došli doma, muž koji srećom ima običaj pogledati detaljno deklaracije, uočio je da piše kako su smrznute 20. kolovoza 2015. te 'najbolje upotrijebiti do 20. veljače 2016.godine!' - šokirana nam govori.

Što je još zanimljivije, kako nam je prepričala, neke su deklaracije bile skoro potrgane, izlizane.

- Zvali smo Plodine, ali jedino što ih je zanimalo je u kojoj trgovini smo ih kupili i uz to su ponudili da će nam vratiti potrošeni novac. Ni riječi više, a o nikakvoj drugoj nadoknadi nisu htjeli razgovarati - iznosi nam.


Odlučili su apelirati na kupce s obzirom na to da ponuda iz kataloga još vrijedi, a brojni sugrađani, pogotovo oni koji jedva preživljavaju mjesec i umirovljenici, sigurno će posegnuti za povoljnim pljeskavicama za obrok. 

- Što je ovo nego sirotinju ubij do kraja jer na akciji sigurno će malo kupovati dobrostojeći?! Strah me pomisliti što je s onima koji nisu vidjeli deklaraciju... - upozorava.

Za komentar smo nazivali Plodine, uprava nije dizala slušalicu, ali su nam zato u dućanu u Lori promptno odgovorili kako je došlo do greške i da je sporna roba povučena iz prodaje.

- Nastala je greška, kolegica koja ne radi na tom odjelu je izbacila robu po koju je trebala doći Agroproteinka i odvesti. Svakako, roba je povučena iz prodaje - odgovorili su nam.

Vaša reakcija na temu