Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počela izgradnja kanalizacije, plinovoda i ceste do centra Klisa

Počela izgradnja kanalizacije, plinovoda i ceste do centra Klisa

Stvaramo temelj razvoju turizma, poduzetništva, poljoprivrede, ali i kvalitete življenja svih stanovnika općine - rekao je načelnik Jakov Vetma

U Klisu su danas točno u podne otvoreni dugo očekivani građevinski radovi, počela je izgradnja kanalizacije, plinovoda i ceste do centra mjesta. Načelnik općine Jakov Vetma u pratnji direktora ustanove EKO Kaštelanski zaljev Danijela Kukoča i predstavnika EVN-a Hrvatske Zlatka Budrovčana, simboličnim kopanjem označili su početak izgradnje kanalizacijske linije Belimovača – Megdan, što je samo prva faza ukupnog projekta izgradnje sekundarne kanalizacijske mreže za cijelu općinu Klis, čija ukupna vrijednost iznosi 40 milijuna kuna.


Drugi dio radova odnosi se na rekonstrukciju vodovoda Klis Kosa i izgradnju vodovoda za naselja Bašići i Mihaljevići, te na kraju kompletnu sanaciju i rekonstrukciju cesta kroz koje su provučene instalacije. 


- Smatrajući kako je ulaganje u izgradnju osnovne infrastrukture temelj razvoja svake zajednice, ovim i svim drugim projektima stvaramo temelj razvoju turizma, poduzetništva, poljoprivrede, ali i kvalitete življenja svih stanovnika općine Klis. Ovim putem zahvaljujemo EKO Kaštelanskom zaljevu, Vodovodu i kanalizaciji i Županijskoj upravi za ceste koji su Klis prepoznali kao prioritet u rješavanju ovih osnovnih problema i omogućili realizaciju ovih kapitalnih i krucijalnih projekata bez opterećenja općinskog proračuna - poručio je Jakov Vetma.

Vaša reakcija na temu