Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Podjela božićnica umirovljenicima i socijalno ugroženima u Solinu

Podjela božićnica umirovljenicima i socijalno ugroženima u Solinu

Vršit će se od 12. prosinca do 22. prosinca u Gradskoj vijećnici u vremenu od 8 do 14 sati

Podjela božićnica umirovljenicima i socijalno ugroženima građanima Solina vršit će se od ponedjeljka, 12. prosinca pa sve do do 22. prosinca u Gradskoj vijećnici grada Solina, Stjepana Radića 42, i to u vremenu od 8 do 14 sati, sa stankom od 11 do 11.30 sati.

Evo kakvi su uvjeti za dobivanje božićnica prema zaključku kojeg je donio gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević...

'1. Pravo na božićnicu u obliku bona mogu ostvariti građani koji imaju prijavljeno prebivalište na području grada Solina.

2. Pravo na božićnicu u obliku bona u visini od 300,00 kuna mogu ostvariti umirovljenici čija mjesečna osnovna mirovina iznosi do 1.000,00 kuna. Pravo na božićnicu u obliku bona u visini od 200,00 kuna mogu ostvariti umirovljenici čija mjesečna osnovna mirovina iznosi od 1.000,00 kuna do 2.000,00 kuna.

3. Božićnicu u obliku bona ne mogu ostvariti umirovljenici koji ostvaruju inozemnu mirovinu temeljem Međunarodnih ugovora kao i umirovljenici koji pored mirovine ostvarene u Republici Hrvatskoj ostvaruju i inozemnu mirovinu temeljem Međunarodnih ugovora.

4. Božićnica u obliku bona u visini od 200,00 kuna dodijelit će se korisnicima prava na zajamčenu minimalnu naknadu, tuđe pomoći i njege i osobne invalidnine od Centra za socijalnu skrb Ispostava Solin.

5. Božićnica u obliku bona u visini od 300,00 kuna dodijelit će se nositeljima obitelji (supružnicima) ukoliko su oba nezaposlena i prijavljeni na Zavod za zapošljavanje. Pravo na božićnicu u obliku bona u visini od 300,00 kuna mogu ostvariti i nezaposleni samohrani roditelji pod istim uvjetima.

6. Pravo na božićnicu u obliku bona u visini od 200,00 kuna imaju osobe starije od 60 godina života koje ne ostvaruju, niti su ikada ostvarivale bilo kakav prihod od rada, mirovine i drugih primanja po bilo kojoj drugoj osnovi.

7. Pravo na božićnicu može se ostvariti samo po jednom osnovu.
8. Božićnica će se dijeliti u periodu od 12. prosinca 2016. do 22. prosinca 2016. godine.

9. Za provedbu ovog Zaključka zadužuje se Upravni odjel za javne djelatnosti i Upravni odjel za proračun i računovodstvo.

10. Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja, a objaviti će se u Službenom vjesniku Grada Solina.'

Vaša reakcija na temu