Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Podrug: Veselim se što Hajduk napokon dolazi u hrvatske ruke

Podrug: Veselim se što Hajduk napokon dolazi u hrvatske ruke

Ostojić mi se žalio da je smijenjen jer je otkrio da je Mesićev ured centar kriminala

Splitski gradski vijećnik Luka Podrug u Bujici je iznio teške optužbe na račun bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića.

- U trenutku kada je Ivo Sanader došao na vlast, iza Ivice Račana - kada je Ranko Ostojić kao ravnatelj policije smijenjen, a milošću Sanadera i Pavića postavljen u upravu 'Slobodanove' Dalmacije, ogorčen što je tako 'kažnjen', meni osobno je kazao da je smijenjen zbog toga što je otkrio da je Ured tadašnjeg predsjednika Mesića centar svih kriminalnih djelatnosti u hrvatskoj državi, od kriminala s naftom, drogom i mnogih drugih međunarodnih kriminalnih aktivnosti! To mi je osobno rekao sadašnji Ostoja Ranković, a tada sam ga još zvao Ranko Ostojić! Mesić sada napada Karamarka i kaže 'zamislite da je moja žena ili član uže obitelji sudjelovao u takvom nečemu'... A što je s 'Termama Zagreb' i Sašom Mesić, jedino ako mu Saša Mesić nije kćer! Projekt koji nikada nije zaživio, a financirala ga je INA u vrijeme Mesićevog prijatelja Tomislava Dragičevića. I sada Mesić tako nešto govori, a riječ je o neviđenom kriminalu... - rekao je Podrug.

Komentirao je i slučaj crtanja svastike na Poljudu.

- Hrvati su nevjerojatno naivan narod. Sjetite se kada su devedesete KOS-ovci minirali Židovsko groblje u Zagrebu i pokušali Hrvatsku optužiti za 'fašizaciju'. Apsolutno je isti rukopis i na Poljudu sa svastikom! Sve je organizirano iz vrha SDP-a! Zajedno s Josipovićem i Milanovićem, proizveo ju je Ostoja Ranković s tadašnjom orjunaškom upravom Hajduka! Veselim se tome da Hajduk napokon dolazi u hrvatske ruke... Da je netko na Poljudu ispisao 'Za dom - spremni' ili slovo 'U', ja bih prvi rekao da je to napravio neki hrvatski nacionalist, ali još nisam našao Hrvata koji bi nacrtao svastiku. Što svastika znači Hrvatima - ništa! To je čista labradorska, kosovska provokacija koja je napravljena ne od pojedinca, već od sustava. Pa tamo ima toliko kamera, to se nije moglo nikako sakriti. Istraga se opstruira, a politika i sada o tome šuti - rekao je vijećnik HČSP-a. 

Vaša reakcija na temu