Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte video generalne probe 3D projekcije pripremljene za večerašnje otvaranje novog sjedišta Splitske banke

Pogledajte video generalne probe 3D projekcije pripremljene za večerašnje otvaranje novog sjedišta Splitske banke

Ispričavamo se građanima koji će eventualno imati neugodnosti zbog zatvaranja ceste od 19 do 23

Dalmatinski portal u suradnji s Cro Dronom objavljuje njihovu video snimku generalne probe 3D projekcije, koja će biti dio večerašnjeg programa otvaranja novog sjedišta Splitske banke u Ulici Domovinskog rata 61.

- Doživite zajedno s nama noć u Splitu u sasvim novoj dimenziji i prepustite se spektaklu zvuka i svjetla uz arije Ive Tijardovića i nastup Nene Belana, Marijana Bana i Harija Rončevića - poručili su iz Splitske banke.

Uz poziv na svečani događaj, Splitska banka se ispričala svim građanima koji će eventualno imati neugodnosti zbog zatvaranja te ceste od 19 do 23 sata. Dio Ulice Domovinskog rata (od križanja s Ulicom Stinice i Dubrovačkom do križanja sa Solinskom ulicom) bit će tijekom programa zatvoren za sav promet.


Vaša reakcija na temu