Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte video snimku najnovijeg napada na Prometovog vozača

Pogledajte video snimku najnovijeg napada na Prometovog vozača

Nasilnik na sve načine pokušava provaliti u autobus, a putnici pomažu napadnutom...

Radničko vijeće Prometa Split na svojoj je Facbook stranici objavilo snimku napada na svog vozača. Odnosno, pokušaj ulaska u vozilo.

- Ovako izgleda napad na vozača Prometovog autobusa. Nasilnik na sve načine pokušava provaliti u autobus, a putnici pomažu napadnutom vozaču - napisali su na Facebooku.

Policija je, podsjetimo, izvijestila o ovom incidentu. Jučer oko 17.30 sati u Kaštel Sućurcu došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je muškarac, sudionik prometne nesreće u kojoj je došlo do sudara osobnog vozila i autobusa, verbalno napao vozača autobusa nakon čega je pokušao nasilno otvoriti vrata i ući u bus. 

Dolaskom policijskih službenik oglušio se o zapovijedi i nastavio s protupravnim ponašanjem kojom prilikom je vrijeđao i fizički napao policijske službenike od kojih je jedan lakše tjelesno ozlijeđen. 

Nad njim su uporabljena sredstva prisile, te je doveden je u službene prostorije policije i zadržan do prestanka djelovanja alkohola, nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje, poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu