Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zoran Barić POINT OPET RASTURA: Zabetonirali skale u Senjskoj ulici!

POINT OPET RASTURA: Zabetonirali skale u Senjskoj ulici!

Ivica Grubišić Gire, gradonačelnikov savjetnik za komunalu, kaže da takvo ponašanje više neće dopustiti

Nakon što su uništili ploče na Pjaci radnici firme Point danas su ponovno 'briljirali'. Zabetonirali su skale u Senjskoj ulici koje vode prema Prvoj vidilici. Razlog je, pojasnili su Ivici Grubišiću Giri gradonačelnikovom savjetniku za komunalu, taj što su morali popraviti puknutu vodovodnu cijev, a da bi to napravili morali su do mjesta događaja manjim vozilom. Njihov je postupak poprilično uzrujao i naljutio Giru koji je najavio da će ih hitno pozvati na sastanak jer takvo ponašanje više neće dopustiti.

- Shvaćam da su morali sanirati kvar i da su morali vozilom doći do mjesta, takav je život u starom dijelu grada, ali oni nas nisu ni o čemu obavijestili, niti su tražili ikakvu suglasnost. Ponašaju se kao i na Pjaci i u kakve se sada probleme ulazi radi toga. Nećemo više dozvoliti takav bezobrazluk jer oni misle da ako su išli popraviti cijev da mogu raditi što hoće - ljutit je Ivica Grubišić Gire.

Vaša reakcija na temu