Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Policija: Privedeno 39 osoba, ozlijeđen vatrogasac, a iz lože je radi utvrđivanja činjenica dovedeno 10 osoba!

Policija: Privedeno 39 osoba, ozlijeđen vatrogasac, a iz lože je radi utvrđivanja činjenica dovedeno 10 osoba!

Liječnička pomoć pružena je jednom vatrogascu

Iz policije su izvijestili sljedeće:

'Prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice Hajduka i Dinama  privedeno je ukupno 39 osoba  uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Od ukupnog broja privedenih osoba, 7 osoba je privedeno zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava, od čega su 3 maloljetne osobe. 

Liječnička pomoć pružena je jednom vatrogascu koji je na stadionu zadobio lakše tjelesne ozljede kao posljedica detonacije pirotehničkog sredstva. Pružena mu je liječnička pomoć.

Nakon što su sa tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači ispaljene signalne rakete, policijski službenici su odmah poduzeli radnje u cilju sprječavanja daljnjeg protupravnog ponašanja i utvrđivanja identiteta osoba koje su se protupravno ponašale kojom prigodnom su uporabljena sredstva prisile.

U odnosu na događaj narušavanja javnog reda i mira na zapadnoj tribini u prostoru svečane lože, u službene prostorije dovedeno je deset osoba radi utvrđivanja činjeničnog stanja i poduzimanja izvida.'

Neslužbeno, u postaji su Ivan Kos i Mario Branco iz Hajduka, te Tomislav Svetina i Matej Škegro iz Dinama, a kao svjedoci Saša Bjelanović, Krešimir Gojun, Velimir Slovaček, Kristian Petric i Jerko Trogrlić iz Hajduka, te Krešimir Antolić iz Dinama.

Vaša reakcija na temu