Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija otkrila kako su dimne kutije dospjele na Poljud

Policija otkrila kako su dimne kutije dospjele na Poljud

Prijavljen je 42-godišnjak i 39-godišnji redar kojem je platio da propusti transparent

Splitski su policajci dovršili istragu nad dvojicom muškaraca zas koje sumnjaju da su na Poljud, uoči utakmice Hajduka i Rijeke unijeli pirotehniku. Utvrdili su da je 42-godišnjak 39-godišnjem pripadniku redarske službe dao novac, kako bi na stadion propustio transparent unutar kojeg je bila pričvršćena plastika s 38 komada pirotehničkih sredstava, tzv. dimnih kutija. Njih su policajci prilikom protueksplozijskog pregleda stadiona pronašli u podnožju sjeverne tribine. 

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 39-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 10. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, kažnjiv po članku 38.a  istog Zakona, dok je 42-godišnjak osumnjičen za poticanje 39-godišnjaka na počinjenje navedenog prekršaja. Dovedeni su na Općinski prekršajni sud - poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije.

Vaša reakcija na temu