Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija privela još sedmoricu zbog navijačkih nereda nakon utakmice s Dinamom

Policija privela još sedmoricu zbog navijačkih nereda nakon utakmice s Dinamom

Predani su pritvorskom nadzorniku

Iz splitske policije su izvijestili kako su zbog nereda nakon utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu priveli još sedam osoba. Radi se o osobama u dobi od 42, 28, 26, 25, 23, 21 i 19 godina. 

Utvrđeno je kako su 3. travnja 2024.godine, nakon završetka nogometne utakmice, sa sjeverne tribine prema policajcima specijalne i interventne policije Split, koji bili postavljeni u kordon su u cilju sprječavanja daljnjeg proboja mase sa sjeverne tribine na teren, bacali dijelove polomljenih stolica, drvene palete, zapaljene bengalke  i različite druge predmete čime su doveli u opasnost živote policajaca, te su im prijetili. 

Tijekom ovog događaja lakše je ozlijeđeno više policajaca.

'Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je svih sedam osoba ostvarilo obilježja kaznenih djela izazivanje nereda i prisila prema službenoj osobi, te su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku', priopćila je policija.

Vaša reakcija na temu