Policija pronašla muškarca za kojeg su sumnjali da je pokušao oteti dječaka u Župi dubrovačkoj

Policija pronašla muškarca za kojeg su sumnjali da je pokušao oteti dječaka u Župi dubrovačkoj

Muškarac u bijelom kombiju je u nedjelju razgovarao s dječakom, ali je utvrđeno da nije imao namjeru počiniti nikakvo kazneno ili prekršajno djelo

Dubrovačka je policija došla do vozača bijelog kombija kojeg su tražili zbog mogućeg pokušaja otmice jednog dječaka na području Župe dubrovačke. Dječakova majka je u jednoj grupi na društvenim mrežama opisala situaciju u kojoj se našao njezin sin, a koji joj je ispričao da da ga je pokušao 'pokupiti' bijeli kombi sa zatamnjenim staklima u kojem je bio čovjek s kapuljačom i crnim naočalima. Nakon toga je reagirala i policija koja je zamolila građane da im dojave ako imaju bilo kakvu informaciju o sumnjivom kombiju. 

Andrijana Biskup, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske, danas je izvijestila da su pronašli vozilo i da su utvrdili da je u vlasništvu 42-godišnjaka kojem nije bila namjera oteti dijete.

- Radilo se o komunikaciji čiji je isključivi cilj bio pomoć djetetu da se brže doveze do mjesta stanovanja. Koristimo priliku da naglasimo kako se na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, ali i cijele Republike Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece. U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti ovim putem apeliramo na roditelje da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu njihove djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu, a u slučaju potrebe zatražiti i pomoć medija - poručila je Andrijana Biskup.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare