Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA U AKCIJI: U Jelsi i Splitu pronašli marihuanu, a na Braču amfetamin

POLICIJA U AKCIJI: U Jelsi i Splitu pronašli marihuanu, a na Braču amfetamin

Uhitili su četiri osobe

Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i premeta drogama policija je osumnjičila trojicu muškaraca i 19-godišnju djevojku. Kod 57-godišnjaka iz Jelse su pronašli 1350 grama marihuane, a kod 38-godišnjaka iz Splita 398 grama marihuane, stabljiku marihuane visoku oko jednog metra te opremu za uzgoj. 


U Sutivanu na Braču policajci su uhvatili 20-godišnjaka i 19-godišnjakinju, a zatekli su ih prilikom prodaje 1,95 grama amfetamina 29-godišnjaku. Tijekom istrage su od 20-godišnjaka oduzeli 9,92 grama amfetamina i digitalna vaga za precizno mjerenje, dok je od 19-godišnjakinje oduzeto 72 grama amfetamina i digitalna vaga za precizno mjerenje. 

Uz kaznene prijave će se pritvorskom nadzorniku privesti 57-godišnjak, 20-godišnjak i 19-godišnjakinja, dok je protiv 29-godišnjaka podnesena prekršajna prijava.

Vaša reakcija na temu