Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić POMLATILI SE ZBOG DJEVOJKE: Srbin teško ozlijedio Bosanca

POMLATILI SE ZBOG DJEVOJKE: Srbin teško ozlijedio Bosanca

Sukob je izbio oko 2.15 sati u Solarisu

Šibenska je policija uhitila 29-godišnjeg državljanina Srbije kojeg su osumnjičili za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 25-godišnjem državljaninu BiH. Potukli su se jučer u Solarisu, oko 2.15 sati, zbog komentara oko djevojaka, a u sukobu je mlađi muškarac izvukao deblji kraj. 

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je 25-godišnjak, uz Optužni prijedlog, priveden u Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica splitske policije

Vaša reakcija na temu