Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMOZIMO MALOM DUJI: Koncert, iće i piće za 100 kuna, a cijeli prihod ide u prave ruke

POMOZIMO MALOM DUJI: Koncert, iće i piće za 100 kuna, a cijeli prihod ide u prave ruke

Konoba Rudine organizira humanitarnu akciju koja će se održati u četvrtak

Božić se bliži, učinimo dobro! Šestomjesečni Duje iz Solina boluje od retinoblastoma (brzo napredujući tumor) oba oka. U nadi da će barem jednim ponovno vidjeti, treba na operaciju u Švicarsku. 

Konoba Rudine u Kaštel Novom, kao i svake godine u ovo vrijeme, želi pomoći. Organizira koncert duhovne glazbe i humanitarnog karaktera u četvrtak, 20. prosinca, uz potporu i zbor zajednice sv. Leopolda. 

- Od 19 do 21 sat smo pripremili menu tradicionalnih zimskih kućica: adventske kobasice i fažol, fritule i palačinke, neograničeno kuhano vino kao i sokove, a prikupljeni prihod večeri (cijena je 100 kuna po osobi) ide Dujinoj obitelji kojoj je prijeko potrebna financijska pomoć. Pozivamo sve ljude dobre volje da skupa pomognemo malom Duji!

Za one koji ne mogu doći, a žele donirati makar i simboličan novac, donosimo žiro račun...

PODACI ZA UPLATU:
Matea Taslak 
HR5123400093112752009 PBZ BANKA
SWISS CODE: PBZGHR2X
Model 00, a poziv na broj je datum uplate (npr. 1512)
MJESTO: Solin
ADRESA: Put kule 37
Vaša reakcija na temu