Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POMOZITE POLICIJI: Traže vozača koji je oborio staricu i pobjegao

POMOZITE POLICIJI: Traže vozača koji je oborio staricu i pobjegao

Šibenska policija građane koji znaju nešto o nesreći da im se jave

Šibenska policija obratila se građanima za pomoć kako bi pronašli nepoznatog vozača koji je u subotu oborio 84-godišnju staricu i pobjegao s mjesta nesreće. 

Prometna se dogodila oko 17 sati kada se vozač nepoznatog automobila uključivao u promet u Ulici Andrije Hebranga. Krenuo je unatrag i oborio pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Vozač je nakon toga otišao, a starica je zadržana na liječnju u šibenskoj bolnici.

- Slijedi daljnje postupanje s ciljem pronalaska nepoznatog vozača i osobnog automobila, te stoga policija poziva očevidce ove prometne nesreće kao i sve ostale građane koji imaju bilo kakve obavijesti o ovoj prometnoj nesreći da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na besplatan broj 192 - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu