Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRESKUPA PRIČA: Poništit će se natječaj za izvođača radova za izmještanje kolodvora na Kopilicu?

PRESKUPA PRIČA: Poništit će se natječaj za izvođača radova za izmještanje kolodvora na Kopilicu?

Cestarova ponuda od gotovo 11 milijuna kuna ne uklapa se u projekcije gradske uprave

Natječaj za izvođača radova za izmještanje kolodvora na Kopilicu po svemu sudeći bit će poništen. Službenu potvrdu nismo dobili, ali cijena jedinog ponuditelja, firme Cestar s gotovo 11 milijuna kuna ne uklapa se u projekcije gradske uprave. Grad je predvidio 4 milijuna kuna, na koliko je procijenio radove.

Razlog za poništenje ima jer ponuđena cijena je višestruko veća od procijenjene. Odluči li se za takav potez splitska gradska uprava, premještaj kolodvora iz trajektne luke za sljedeće ljeto bit će i realno neuhvatljiv. 

Pitanje je hoće li onda odustati u potpunosti od 'privremenog' premještaja i posvetiti se cjelovitom rješenju. Način na koji je zamišljeno 'privremeno' rješenje, podsjetimo, struka je ocijenila neprihvatljivim.

Vaša reakcija na temu