Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PONOVLJENI IZBORI: Petar Gudić opet pobijedio na Pujankama ispred HDZ-a i SDP-a!

PONOVLJENI IZBORI: Petar Gudić opet pobijedio na Pujankama ispred HDZ-a i SDP-a!

Zahvaljujem se stanovnicima što su opet izašli i ukazali nam povjerenje - rekao je Gudić

Na ponovljenim kotarskim izborima na Pujankama, prema neslužbenim rezultatima, opet je pobijedila Nezavisna lista čiji je nositelj Petar Gudić. Rezultat je za njega identičan, četiri mandata osvojenih. HDZ je dobio dva mandata, SDP jedan.

- Zahvaljujem se stanovnicima što su opet izašli i ukazali nam povjerenje. Kao što smo radili  prethodne četiri godine, tako ćemo i ubuduće. Ima dosta problema i nastavit ćemo se boriti. Zalagat ćemo se da Pujanke budu što bolje - prva je reakcija nakon neslužbenih rezultata.

Osvrnuo se na činjenicu što su se ponavljali izbori.

- Ogorčen sam sto se prošlu nedjelju dogodila evidentna krađa. Trebalo je zadržati mir nakon toga. Zna se tko je to napravio, ti ljudi nemaju ni morala ni obraza. Cijeli vrh HDZ-a se uključio u kampanju. Poručujem i Škoriću i Opari da se mogu sramiti. Kršili su šutnju. Ako im ovoliko znači jedan kotar, koliko onda kradu na višoj razini - zaključio je Gudić.

Izbori su se, podsjetimo, ponovili zbog nekoliko listića viška, a tada je također uvjerljivo dobio Gudić.

Evo i konačnih rezultata:  

Petar Gudić.......... 497 glasova

HDZ...................... 281 glas

SDP-NL................ 105 glasova

MOST.................... 86 glasova

Pametno................ 29 glasova

Vaša reakcija na temu