Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PONOVNO GUŽVA PREMA LUCI: Policija ne regulira promet, uklanjanje pješačkih prijelaza još ne daje rezultat, stranci voze kuda ne smiju...

PONOVNO GUŽVA PREMA LUCI: Policija ne regulira promet, uklanjanje pješačkih prijelaza još ne daje rezultat, stranci voze kuda ne smiju...

Nino Vela je najavio veći angažman prometne policije i što se tiče Zagrebačke ulice

Iako je radni dan, opet su zastoji kroz Ulicu kralja Zvonimira, a jedva probojni čep je na križanju sa Zagrebačkom ulicom. I posljednji put je dogradonačelnik Nino Vela najavio veći angažman prometne policije i što se tiče Zagrebačke ulice, ali primjera radi, ni danas nema 'plavca' na udarnom raskrižju. Osim toga, dok smo stajali u 'čepu' ne ulazeći u raskrižje, veliki broj automobila stranih registarskih oznaka je prošao tom ulicom kroz koju ne bi smjeli. Jednako kao i naših vozača, ali moguće je da imaju posebnu dozvolu. O tome mi možemo nagađati, a policija bi trebala znati i ne propuštati takva vozila.

Gužva je i kroz luku kao i preko Jadranskog mosta, a uklanjanje pješačkih prijelaza u luci nema smisla ako se i dalje prelazi preko izbrisanih linija. Nema ni bobija da usmjeravaju pješake.

Trebao je, prema najavama, biti oslobođen i parking uz cestu koja vodi na most. Ipak, bit će 'uklonjen' za ovaj vikend i sljedeći. Preko tjedna će se moći parkirati jer se parkiralište neće micati, nego osloboditi regulacijom.

Hoće li od sljedećeg tjedna kroz luku promet biti jednosmjeran, vidjet ćemo...

Vaša reakcija na temu