PONOVNO GUŽVA PREMA LUCI: Policija ne regulira promet, uklanjanje pješačkih prijelaza još ne daje rezultat, stranci voze kuda ne smiju...

PONOVNO GUŽVA PREMA LUCI: Policija ne regulira promet, uklanjanje pješačkih prijelaza još ne daje rezultat, stranci voze kuda ne smiju...

Nino Vela je najavio veći angažman prometne policije i što se tiče Zagrebačke ulice

Iako je radni dan, opet su zastoji kroz Ulicu kralja Zvonimira, a jedva probojni čep je na križanju sa Zagrebačkom ulicom. I posljednji put je dogradonačelnik Nino Vela najavio veći angažman prometne policije i što se tiče Zagrebačke ulice, ali primjera radi, ni danas nema 'plavca' na udarnom raskrižju. Osim toga, dok smo stajali u 'čepu' ne ulazeći u raskrižje, veliki broj automobila stranih registarskih oznaka je prošao tom ulicom kroz koju ne bi smjeli. Jednako kao i naših vozača, ali moguće je da imaju posebnu dozvolu. O tome mi možemo nagađati, a policija bi trebala znati i ne propuštati takva vozila.

Gužva je i kroz luku kao i preko Jadranskog mosta, a uklanjanje pješačkih prijelaza u luci nema smisla ako se i dalje prelazi preko izbrisanih linija. Nema ni bobija da usmjeravaju pješake.

Trebao je, prema najavama, biti oslobođen i parking uz cestu koja vodi na most. Ipak, bit će 'uklonjen' za ovaj vikend i sljedeći. Preko tjedna će se moći parkirati jer se parkiralište neće micati, nego osloboditi regulacijom.

Hoće li od sljedećeg tjedna kroz luku promet biti jednosmjeran, vidjet ćemo...

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare