Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popucale cijevi, Skalice pod vodom!

Popucale cijevi, Skalice pod vodom!

Ne zna se još uvijek zbog čega je došlo do puknuća

14.15 - Stigla je obavijest iz ViK-a:

- Obavještavaju se potrošači vode na području Splita u Ulici Hrvatske mornarice od broja 1 do broja 11 da je zbog puknuća vodovodne cijevi prekinuta opskrba vodom danas, 15. svibnja, u 13.30 sati. Radovi su u tijeku, a popravak i normalizacija dotoka vode se očekuje do 24 sata. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi ViK-a na tel. 383-816.

14.08 - Čitatelji nam šalju fotografije zamućene vode iz špine.


14.03 - Fotografije s mjesta gdje su pukle cijevi probila voda...



13.55 - Nekoliko prostora firmi u Sukoišanskoj 37 je doslovce poplavljeno. Automobili su pod vodom. Dobra vijest je što je izgleda prestala voda curiti.


13.40 - U Sukojišanskoj ulici, tik uz Ulicu Hrvatske ratne mornarice pukla je vodovodna cijev. Ogromne količine vode se izlijevaju po makadamu. Ne samo preko puta stadiona RNK Splita nego i pored Slobodne Dalmacije je također pukla cijev.

Kako nas je izvijestio glavni operativac Božidar Čapalija, radnici Vodovoda i kanalizacije su na terenu.

Ne zna se još zbog čega je došlo do puknuća, a ono što je prioritet, kaže, je da što manje kućanstava ostane bez vode.




Vaša reakcija na temu