Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PORUKA ZA ODBJEGLOG GILJANOVIĆA? U noći mu na Čiovu izrešetali Mercedes

PORUKA ZA ODBJEGLOG GILJANOVIĆA? U noći mu na Čiovu izrešetali Mercedes

Vozilo je pogođeno s nekoliko metaka. Policija će i sutra nastaviti očevid

Prošle je noći netko s više hitaca iz vatrenog oružja pogodio Mercedes parkiran pred kućom u Okrugu na Čiovu. Vlasnica je supruga Ivana Giljanovića koji je u bijegu od početka svibnja prošle godine nakon što je s nekoliko hitaca ranio Marka Bekavca u kafiću na Kmanu u Splitu. Pucao je navodno zbog prijetnji koje je dobivao. 

Potraga za Giljanovićem, svojedobno osuđenim zbog iznuda i lihvarskih ugovora nije dala rezultata, a Bekavac se prije dva mjeseca našao ponovno na meti. 

Dobio je metak u vrat dok je sjedio u automobilu prijateljice nedaleko od svoje kuće. Napadač je prišao sa stražnje strane vozila i zapucao. Policija nije riješila taj slučaj, kao ni čitav niz ranjavanja iz vatrenog oružja koja su uslijedila po splitskoj okolici. 

Bekavac je robijao jer je kao maloljetnik ubio mladića na Bačvicama, prije par godina oteli su ga na Bačvicama, polomili mu ruke i ostavili ga u garaži na Trsteniku. 

Izrešetani Mercedes policija je prebacila u krug postaje, a očevid bi se trebao nastaviti i sutra. Slučaj se istražuje, a po svemu sudeći, Giljanoviću je netko nešto htio poručiti. 

Vaša reakcija na temu