Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Postira: U sklopu uljare otvorili kušaonicu i prezentacijsko-edukacijski centar o bračkom maslinarstvu
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Postira: U sklopu uljare otvorili kušaonicu i prezentacijsko-edukacijski centar o bračkom maslinarstvu

Pokušali smo sjediniti maslinarstvo i turizam

Postira poljoprivredna zadruga ima dugogodišnju tradiciju u preradi maslina i proizvodnji maslinovog ulja. Danas su prepoznati po svojem ekstra djevičanskom maslinovom ulju koje proizvede u suradnji s kooperantima, te koje ima oznaku Hrvatskog otočnog proizvoda.

- Za vrijeme ljetnih mjeseci u sklopu uljare otvorili smo kušaonicu i prezentacijsko-edukacijski centar Etno shop o bračkom maslinarstvu i maslinovom ulju Time se bolje iskorištava prostor uljare koji je do sada bio u funkciji 2-3 mjeseca tijekom prerade. Posjetiteljima smo ponudili ulje koje pakira PZ, a na taj način smo pokušali sjediniti  maslinarstvo i turizam - rekla je Ljerka Vlahović.


Ova zadruga će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu