Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija Požar u Dugom Ratu zahvatio firmu Gorana Sapunara, planuo automobil radnika

Požar u Dugom Ratu zahvatio firmu Gorana Sapunara, planuo automobil radnika

Izgorio nam je jedan manji dio vanjskog izoliranog skladišta - rekao je direktor

Požar koji je izbio jutros u Dugom Ratu zahvatio je i firmu Fornix, direktora Gorana Sapunara, nećaka Željka KerumaPlanuo je i automobil radnika tvornice.

- Izgorio nam je jedan manji dio vanjskog izoliranog skladišta. To je skladište otvorenog tipa - kazao nam je Sapunar.

Požar nije izbio u tvornici, nego kako nam je rekao, zahvatio ih je i zatekao ih na radnom mjestu. I oni su brzo reagirali, srećom bez većih posljedica osim materijalne štete. 

Firma, inače, prema posljednjim podacima kada je konkurirala za jednu od nagrada, zapošljava preko 170 radnika koji proizvode i izvoze dijelove za automobilsku industriju.

Požar je, dodajmo, lokaliziran je malo prije osam sati. DVD Dugi Rat, Podstrana i Omiš sa 11 vozila i 33 gasitelja su stavili vatru pod kontrolu.

Vaša reakcija na temu