Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: SDŽ PRAVO MISTO: Splitsko-dalmatinska županija kreirala novu stranicu

PRAVO MISTO: Splitsko-dalmatinska županija kreirala novu stranicu

Na uvidu su svi programi

Pravo misto nova je mrežna stranica na kojoj se nalaze programi subvencija, poticaja i novčanih pomoći Splitsko-dalmatinske županije. Župan Blaženko Boban je predstavio stranicu dostupnu na adresi pravomisto.hr i podsjetio kako je u ovom trenutku obuhvaćeno ukupno 100 programa. 

- Ovom stranicom otvaramo sve programe za korištenje našim sugrađanima, po svim strukturama. Na jednom mjestu su sažeti programi svih vrsta i ovo je instrument i alat u našoj županiji za kojega se nadam da će ga pozdraviti svi građani - rekao je župan. 

Na Pravom mistu su obrasci, opis programa, kontakt osoba te sve ostale potrebne informacije. 

- Ovo je naš autohtoni proizvod na kojemu duže vrijeme radimo. Nadogradit ćemo ga novim programima i aktivnostima. Uskoro ćemo ići na teren kako bismo građane izravno upoznali s našim projektnim aktivnostima - najavio je Boban.

Davor Pavić, pročelnik Kabineta župana, rekao je kako je cilj građanima dati na uvid sve programe Splitsko-dalmatinske županije.

- Imamo fazu otvorenih natječaja, kao najavljenih i zatvorenih natječaja s rezultatima i imenima i prezimenom onih kojima su odobrena sredstva. Za svaki program postoji osoba koja će biti na izravnoj usluzi građanima. Na Pravom mistu nalaze se kontakt podaci tih osoba kako bi građanima mogli pomoći s dodatnim informacijama - dodao je Pavić.

Vaša reakcija na temu