Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SDP-ov Ante Milanović nije više u sinjskom Gradskom vijeću

SDP-ov Ante Milanović nije više u sinjskom Gradskom vijeću

Milanović kaže da se u laži, prevaru i demagogiju ne uklapa

SDP-ov Ante Milanović zamrznuo je mandat u sinjskom Gradskom vijeću. Osim toga, čelnik SDP-a Sinj će, ovisno o okolnostima, još i razmisliti hoće li u utrku za reizbor na ovu funkciju. 

- Zaista nema smisla boriti se u Vijeću. Niti jedan prijedlog nije usvojen, pa čak i kad sam predložio da se 1,8 milijuna kuna izdvoji za udžbenike. Moj su prijedlog odbili, da bi poslije uvažili Mostov. Boriti se protiv demagogije Mira Bulja, bahatosti vlasti koja niti ne odgovara na pitanja nije na ovaj način moguća. Uz to, od Žarka Delića koji je pod čudnim okolnostima još u prošlom mandatu kao vijećnik Nezavisne liste Mira Bulja dao ruku vlasti i dr. Jadrijeviću, sad slušati fašističke pozdrave, a da na to nitko ne reagira, jednostavno nije moj stil - ukratko nam je razložio Milanović.

Primijetili smo da zvuči razočarano.

- Dolazim iz svijeta sporta gdje su pravila jasna. U laži, prevare i demagogiju se ne uklapam niti se želim uklopiti. Želim bolji Sinj za sve, a ne za odabrane - podvukao je Milanović.

Vaša reakcija na temu