Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadrolinija PREMALI KAPACITET Trajekt za Vela Luku kasnio 15 minuta, čovjeka nisu pustili pa autom blokirao rampu

PREMALI KAPACITET Trajekt za Vela Luku kasnio 15 minuta, čovjeka nisu pustili pa autom blokirao rampu

Nije bilo mjesta u garaži

Manji incident zabilježen je jutros u splitskoj gradskoj luci. Trajekt Bartol Kašić kasnio je isplovljavanjem za Vela Luku 15 minuta i to zbog toga što je rampu trajekta svojim vozilom blokirao muškarac nezadovoljan time što nije došao na red za ukrcaj. 

Pozvana je policija koja je naredila čovjeku da oslobodi rampu i omogući isplovljavanje trajekta, što je on i napravio.

Linija na kojoj plovi Bartol Kašić izuzetno je opterećena, pogotovo pred vikend kada se bilježi pojačani interes za prijevozom vozila na Korčulu. Jadrolinija je planirala uvođenje novog trajekta Oliver, no inspektori ga nisu pustili u promet. 

Novi trajekt ima veći kapacitet u garaži i predstavljao bi značajan iskorak u rješavanju ovog problema. Jadroliniju smo jutros pitali što je s Oliverom i kada se može očekivati njegovo uvođenje na liniju za Vela Luku i Lastovo. Odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.

Vaša reakcija na temu