Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Preminuo Mirko Miočić

Preminuo Mirko Miočić

Mirkovo zadnje pojavljivanje na televiziji bilo je dva dana nakon hospitalizacije

Danas iza 12 sati u zadarskoj Općoj bolnici u 61 godini preminuo je Mirko Miočić, piše portal 057info. Zadarski sveznadar, sudionik brojnih kvizova povukao se iz javnosti u ožujku prošle godine kada su mu zbog posljedica šećerne bolesti liječnici zadarske bolnice na jednoj nozi amputirali potkoljenicu a na drugoj stopalo.

Nakon toga je prebačen na liječenje u Zagreb. Tamo ga je dočekao jedan od najvećih propusta hrvatskog novinarstva, vijest o vlastitoj smrti, koja se pokazala neprovjerenom i netočnom.

Mirko se nakon 500 dana bolnice uputio na fizikalne terapije. Prije tjedan dana, točnije, 7. svibnja s narušenim zdravljem se javio u Opću bolnicu Zadar. Uz sve probleme dobio je i upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, Odsjeku za gastroenterologiju.

Mirkovo zadnje pojavljivanje na televiziji bilo je dva dana nakon hospitalizacije, u utorak 9. svibnja, kada se telefonski uključio u slavljeničko 500. izdanje kviza Potjera, kojeg je bio zaštitni znak.

Mirko je čestitao svima na obljetničkoj emisiji i pozdravio cijelu ekipu Potjere, a posebno Tarika i svoje kolege lovce. Tarik i Dean uzvratili su mu iskrenim željama za što skorijim ozdravljenjem i zaželjeli da upravo on bude na lovačkome mjestu u obljetničkoj tisućitoj emisiji.

Nažalost, samo šest dana nakon toga Mirko je umro.

Vaša reakcija na temu