Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PRESRETANJE AUTOMOBILA Dvojac koji se tereti za nasilničko ponašanje predan pritvorskom nadzorniku

PRESRETANJE AUTOMOBILA Dvojac koji se tereti za nasilničko ponašanje predan pritvorskom nadzorniku

U automobilu kojeg su udarali šakama i nogama bilo je pet osoba, od kojih su dvije i napadnute

Policija je izvjestila kako je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, 28-godišnjakom i 23-godišnjakom za koje je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su ostvarili obilježje kaznenog djela nasilničko ponašanje.

'Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su da su 18. travnja oko 00.15 sati u Ulici Domovinskog rata u Splitu tijekom vožnje vozilom naglo skrenuli u susjedni kolnički trak, prepriječili put vozilu u kojemu su se nalazilo pet osoba i postavili svoj automobil tako da su ga usred prometne i kolničke trake potpuno zaustavili i time u potpunosti blokirali daljnje kretanje drugog vozila. 

Nakon toga su izašli iz automobila i krenuli agresivno prema vozilu u kojemu su se nalazili oštećeni. 

Započeli su s psovanjem i uvredama, te su u isto vrijeme udarali šakama i nogama po karoseriji automobila. 

Nadalje, 28-godišnjak otvorio vrata vozila i fizički napao jednog oštećenog koji se nalazio u vozilu, a 23-godišnjak je otvorio druga vrata i pokušao fizički napasti drugog oštećenog, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja', priopćila je policija.

Policijski službenici su nakon zaprimljene dojave inicirali intenzivno kriminalističko istraživanje, utvrdili identitet osoba, pronašli ih i nad njima proveli kriminalističko istraživanje.

Uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu