Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pretjecao preko pune crte, oborio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće

Pretjecao preko pune crte, oborio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće

Šibenska policija traga na vozačem motocikla

U Ulici kralja Zvonimira u Šibeniku jučer je teže ozlijeđen 63-godišnji pješak. Oborio ga je nepoznati vozač motocikla koji je nakon nesreće pobjegao. 

Policija je utvrdila da je do nesreće došlo kada je vozač motocikla preko pune crte krenuo pretjecati vozilo koje se zaustavilo ispred pješačkog prijelaza kako bi propustilo pješake. Tada je udario 63-godišnjaka koji je prelazio cestu i koji se u trenutku udara nalazio na sredini ceste. 

Pješak je zadržan na liječenju u šibenskoj bolnici, a iz policije su poručili da će nakon utvrđivanja identiteta vozača, protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. 

Vaša reakcija na temu