Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pretučen slavni splitski košarkaš Goran Sobin

Pretučen slavni splitski košarkaš Goran Sobin

Trojica su ga napala u Drveniku Velom, slomili mu četiri rebra, a u opasnosti je da izgubi oko

U Drveniku Velom je pretučen slavni splitski košarkaš Goran Sobin. Kako doznajemo iz policije, tri osobe u dobi od 19, 44 i 46 godina su dana 30. kolovoza na plaži napali i teško ozlijedili 53-godišnjaka. 

Protiv napadača su Državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave, a oni su odvedeni pritvorskom nadzorniku. Napadu je navodno prethodio sukob oko iznajmljivanja brodica.

Sobinu su u napadu slomljena četiri rebra, a od njegovih najbližih doznajemo da je prije napada poprskan sprejem u oči, te da mu je ugrožen vid na jedno oko. Nakon što ga je sprej oslijepio, nastavili su ga tući kada je pao na pod.

Pokušali smo Sobina dobiti na mobitel, ali nam se nije odazvao.

Goran Sobin je bio važan član momčadi Jugoplastike, koja je nakon naslova državnog prvaka u sezoni 1988./89. donijela prvi trofej prvaka Europe u Split. Igrali su tada još Toni Kukoč, Dino Rađa, Duško Ivanović, Velimir Perasović, Zoran Sretenović, Žan Tabak, Luka Pavičević, Teo Čizmić, Ivica Burić, Paško Tomić, Petar Vučica, a trener im je bio Božidar Maljković.


Vaša reakcija na temu