Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić Prijavite se na besplatni seminar za razvoj ruralnih krajeva

Prijavite se na besplatni seminar za razvoj ruralnih krajeva

Predavanja će se održati u Dugopolju i Imotskom 26. i 27. studenog

Seminar 'Za razvoj ruralnih krajeva - obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam' održat će u četvrtak, 26. studenog, u Dugopolju (mala dvorana Restorana Lesnina), te u petak, 27. studenog, u Imotskom (dvorana Pučkog otvorenog učilišta).

Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani).

- Pozivamo Vas da sudjelujete na seminaru, te svoje sudjelovanje potvrdite slanjem prijavnog obrasca do 24. studenoga 2015. na info@ekoetnogrupa.hr i info@klubselo.hr ili fax 01/2314184 - poručuju iz TZ Splitsko-dalmatinske županije.

Seminar je za sve sudionike besplatan, a polaznici će dobiti Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru.


Vaša reakcija na temu