Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Priveden radi silovanja 19-godišnjakinje u Splitu pa pušten

Priveden radi silovanja 19-godišnjakinje u Splitu pa pušten

Osumnjičeni je 33-godišnji državljanin BiH. Umjesto zatvora određen mu je niz mjera, od oduzimanja putovnice do redovnog javljanja policiji

Splitska policija privela je 33-godišnjaka iz BiH uz kaznenu prijavu za silovanje 19-godišnjakinje. Riječ je o događaju starom dva mjeseca. Na početku kriminalističkog istraživanja policija je privela prijatelja osumnjičenog, no on je pušten, a potraga za počiniteljem potrajala je neko vrijeme. 

Silovanje se navodno dogodilo u Splitu, no osumnjičeni negira optužbe i tvrdi da nikakve prisile nije bilo, nego da je oštećena dobrovoljno pristala na seks. S obzirom da je riječ o stranom državljaninu, razmišljalo se i o određivanju istražnog zatvora, no osumnjičeni je pušten da se brani sa slobode. 

Izrečeno mu je nekoliko mjera. Ne smije kontaktirati oštećenu i napustiti prijavljeno boravište u RH, oduzeta mu je putovnica, a mora se i redovno javljati policiji. 

Vaša reakcija na temu