Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić PRIZNAO I DOBIO MANJU KAZNU: Božić Kudriću pet godina zatvora za smrt Nikole Krmeka

PRIZNAO I DOBIO MANJU KAZNU: Božić Kudriću pet godina zatvora za smrt Nikole Krmeka

Nakon što je priznao da je udario Nikolu Krmeka, Joško Božić Kudrić blaže je kažnjen

Joško Božić Kudrić osuđen je u Splitu na pet godina zatvora zbog smrti 20-godišnjeg Nikole Krmeka, koji je nakon deset dana umro u splitskoj bolnici od posljedica ozljeđivanja.

Božić Kudrić već je jednom bio osuđen, i to na osam godina zatvora, no presudu je zbog pogrešno utvrđenog stanja i krivih zaključaka suca ukinuo Vrhovni sud te naložio novo suđenje pred drugim sudskim vijećem.

Božić Kudrić iznenadio je na pripremnom ročištu kada je priznao da je udario Krmeka koji se srušio na pod i udario glavom o beton. Kaže da mu je žao, spreman je nadoknaditi štetu obitelji Krmek.

Božić Kudrić dosad je osuđen 19 puta za razna kaznena djela s elementima nasilja. Nedavno je optužen da je prijetio sucu koji mu je trebao suditi. Sudac e prijavio prijetnju DORH-u te je zatražio da ga se skine sa slučaja, što je i napravljeno.

Presuda za smrt Nikole Krmeka je nepravomoćna, no kako doznajemo obrana se na nju neće žaliti.

Vaša reakcija na temu