Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROBLEMI I U ZATVORU Giljanović se potukao s pritvorenikom u Šibeniku

PROBLEMI I U ZATVORU Giljanović se potukao s pritvorenikom u Šibeniku

Ivan Giljanović u zatvoru čeka suđenje za pokušaj ubojstva Marka Bekavca

Zaiskrilo je u šibenskom zatvoru. Ivan Giljanović, koji se nedavno predao nakon 11 mjeseci bijega, potukao se s jednim pritvorenikom. 

Problem je nastao oko klupe na kojoj Giljanović radi sklekove. Pritvorenik ga je navodno opsovao i krenuo na njega pa ga je Giljanović udario dva puta šakom u glavu. Sukob je prekinuo pravosudni policajac. 

Pritvorenik je odveden u bolnicu na pregled, ispostavilo se da nema slomljenih kostiju. Giljanović zbog fizičkog napada u zatvoru čeka sankciju suda u Splitu koji protiv njega vodi postupak za pokušaj ubojstva Marka Bekavca. U svibnju prošle godine izrešetao ga je s nekoliko hitaca iz pištolja. 

Giljanović je nakon predaje smješten u šibenski zatvor iz sigurnosnih razloga. U splitskom zatvoru su, naime, članovi skupine Željka Rajića koja se sumnjiči da mu je propucala automobil i prijetila članovima njegove obitelji.

Vaša reakcija na temu