Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pročitajte proglas autora parole s čiovskog mosta!

Pročitajte proglas autora parole s čiovskog mosta!

Dalmatinski portal objavljuje pismo kreatora poruke 'Sve izgubili dabogda' iz Torcide Trogir

Proglas autora parole s čiovskog mosta.

Svim hipnotiziranim 'kauč domoljubima', probudite se mlitavci i kukavice!!!

Da, želimo im poraze, jer igrači u plavim kvadratićima u Francuskoj igraju za grupaciju koja je, bojimo se bespovratno narušila najosnovniju i najvažniju stvar - integritet sporta u HNL-u.. Višegodišnje silovanje lige uz kriminal u sudačkoj organizaciji doveli su nas do zida. Dok pobjede reprezentacije slave uz folk, Žikino kolo i zajedničko navijanje s Turcima (!?), istinski hrvatski patrioti svim silama nastoje povratiti poštenje i čast našem nogometu. To nekad uključuje radikalne metode koje zahtijevaju dublje čitanje, a površnom i indoktriniranom promatraču se čine posve pogrešne.

Krajnje je vrijeme da se stvari postave na pravo mjesto! Političari, novinari i akademsko zajednico, zašto ne djelujete, kukavice? Zar vam integritet sporta ništa ne znači? Sportski novinari, zašto ne postavljate konkretna pitanja onima koji nas prave budalama? Šutnjom i ulizivanjem sramotite svoju časnu profesiju! Zapitajte se svi što ostavljate budućim generacijama u naslijeđe! Djelujte odmah, jer problem se neće sam riješiti. Jadna nam majka kad pored svih vas tzv. stupova društva 'ulica' mora pozivati na poštivanje osnovnih pravila i načela! A za one koji nas, autore transparenta, tako plitko i maliciozno etiketiraju orjunašima, kad se već referirate na period prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata, onda ćemo vam u tome duhu i odgovoriti: Puk trogirskog kraja koji je od davnina hrvatski, je za vrijeme tog rata, na naš ponos, tamanija sve okupatore pa tako i orjunaše!

Domoljublje nije kreveljenje zamotan u kvadratiće! Domoljublje je djelovanje za opće dobro!

Probudite se iz hipnoze, 'kauč domoljubi'!!!

KN Torcida Trogir

Vaša reakcija na temu