Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Cro Drone Pročitajte što iz EVN-a kažu o prekidanju radova u Hercegovačkoj

Pročitajte što iz EVN-a kažu o prekidanju radova u Hercegovačkoj

Ispričavaju se građanima koji su jutros zapeli u gužvi

Iz tvrtke EVN izvijestili su o obustavljanju radova na izgradnji plinovoda u Hercegovačkoj ulici. Plinovod bi trebao dovesti plin u objekte poput Bazena Poljud, Ratne luke Lora, Toplane Spinut, Studentskog doma i Trgovačke škole u Spinutu.

- Na terenu su trenutno dvije ekipe i vjerujemo da ćemo u petak, 20. srpnja 2018. u popodnevnim satima, sve vratiti u početno stanje. Ističemo da smo radove započeli na temelju dozvole Grada Splita od 3. srpnja 2018. i da smo promet organizirali na temelju Plana prometne regulacije koju nam je isto odobrio Grad Split. Vrijeme radova odredili smo u dogovoru s poduzećem Promet d.o.o. koje u razdoblju između dvije školske godine reducira broj autobusnih linija - poručili su EVN-a.

Naglasili su da su radove unaprijed najavili, a kako bi se građani što bolje pripremili, opisali su novu prometnu regulaciju i prikazali lokaciju odvijanja radova.

- Promet d.o.o. je također obavijestio građane o radovima. Izražavamo žaljenje svim građanima koji su jutros privremeno zapeli u gužvi - zaključili su iz EVN-a.

Vaša reakcija na temu